00
:
00
:
00
:
00

WIN een ticket voor het grote "Toveren met Water" feest van MiniMarieTea & BRITA op 30 september in de Zoo van Antwerpen

#turnwaterintomagic

MiniMarieTea

BRITA

MiniMarieTea probeert gezinnen en voornamelijk kinderen aan te zetten tot meer water drinken door middel van hun leuke en natuurlijke infusies die je zowel warm als koud kan drinken.

De kwaliteit van het water is uiteraard van groot belang voor de kwaliteit van je thee. Daarnaast is het ook belangrijk om de consumptie van plastic flessen in te perken.

BRITA zorgt met haar handige en mooie waterfilterkannen voor de oplossing. De BRITA-filter haalt namelijk chloor en kalk uit je kraantjeswater, zodat je heerlijk en kwalitatief water hebt om de perfecte MiniMarieTea mee te zetten. En tegelijk draag je bij aan een betere wereld met minder plastic!

#turnwaterintomagic #lessplastic #moreteatime #minimarietea

Omdat we hier zelf helemaal zot zijn van BRITA geven we samen een "Toveren met water" feest op zaterdag 30 september in de Zoo van Antwerpen. Ook jij kan daarbij zijn, want we geven een gratis ticket weg!

En alsof dat nog niet genoeg is voorzien we als troostprijs een compleet pakket bestaande uit een Brita Flow (zoals getoond op de foto's) vergezeld van een MiniMarieTea drinkbeker en een doosje thee.

Hoe kan je deelnemen?

Hoe ga je nu precies te werk om kans te maken op deze unieke prijs?

Vervolledig onderstaande deelnemingsformulier met je persoonlijke gegevens én de deelnemingscode MMTLOVESBRITA , vóór 14 september.

Op 14 september worden de twee winnaars bekendgemaakt en door ons persoonlijk gecontacteerd.

 

Wat, waar, wanneer?

Wat: een exclusief feest voor een 60-tal genodigden dat volledig in het teken staat van "Toveren met water", op maat van kinderen en ouders. Je komt er alles te weten over de nieuwe Brita Flow, je kan er thee proeven en ruiken, en er is zelfs een heuse workshop waarin je zelf theebuiltjes vult en ice tea bereidt.

Wanneer: zondag 30 september, van 10:00 tot 13:00, met aansluitend vrij bezoek aan de dierentuin (inbegrepen in je ticket)

Waar: de Antwerpse Zoo (Koningin Astridplein 20-26)

 

Deelnemingsformulier


Volg ons op Instagram

Volg ons online